Bordenwarmers-en-specials- Maison de Brenet

Bordenwarmers & Specials

Unieke Radiatoren en Radiatorkranen. Ook Renovatie van Radiatoren.

Voor de echte liefhebbers bieden wij een aantal speciale en unieke producten aan. Van Bordenwarmers tot aan ronde radiatoren. Afhankelijk van de aanwezige voorraad is het ook mogelijk om een aanvraag in te dienen voor een voor een specifiek (radiator) object. Binnen ons netwerk bekijken we voor u de mogelijkheden.  

 Les Couleurs dé Brenet

Maison dé Brenet heeft een eigen kleuren-range ontwikkelt. “Les Couleurs dé Brenet”. Deze kleuren zijn gebasseerd op de authentieke kleuren van vroeger. Deze kleuren kenmerken zich door een diep karakter en een authentieke uitstraling. Kleuren die uitstekend tot zijn zijn recht komen op de gietijzeren radiator. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw radiatior in elke gewenste kleur te bestellen.

Collectie

Maison dé Brenet heeft een uitgebreide collectie aan antieke gietijzeren radiatoren. Binnen onze collectie treft u vele Rococo modellen met bloemenmotief aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Art-Deco radiatoren en Colonne radiatoren.

Victory Boogie Woogie Collectie by Brenet  

Indien u qua kleurstelling iets totaal afwijkends wenst. Zie dan onze unieke Victory Boogie Woogie Collectie

Antieke radiatorkranen

Een prachtige antieke gietijzeren radiator verdient een prachtige radiatorkraan. In onze webshop treft u een bijzondere collectie radiatorkranen aan. 

Showroom

U bent welkom in onze showroom. Klik hier om een afspraak in te plannen. Ook bent u welkom in het weekend of in de avonduren.

Showroom Antieke Radiatoren en Radiatorkranen | Maison dé Brenet
Advies over antieke radiatoren en radiatorkranen
Showroom met antieke radiatoren en radiatorkranen

Bezoek onze showroom. Plan hier uw afspraak!

Mail voor afspraak antieke radiatoren |Maison de Brenet

Stuur ons een e-mail