Art-Deco Radiatoren Collectie | Maison de Brenet

Art-Deco Radiatoren

Unieke Radiatoren en Radiatorkranen. Ook Renovatie van Radiatoren.

Kenmerken Art-Deco Radiatoren

Maison dé Brenet heeft een grote keuze aan Antieke Art-Deco radiatoren. Deze radiatoren kenmerken zich door de strakke belijningen op de radiator. Dit in tegenstelling tot de Rococo-modellen met de bloemmotieven. Deze radiatoren worden veelal ook aangeduid als Jugendstil-stijl. De Art-Deco radiatoren zijn vervaardigd rond het jaar 1900. Deze radiatoren zijn niet enkel beschikbaar in de antieke modellen, maar ook in nieuw vervaardigde modellen. Deze radiatoren worden voorzien van een hittebestendige industriële grondverf, en een eindkleur in 3 verschillende lagen. De lak is duurzaam en geurloos. 

Les Couleurs dé Brenet

Wist u dat u de mogelijkheid heeft om uw radiator in elke gewenste kleur te bestellen? Maison dé Brenet heeft een eigen kleuren-range ontwikkeld. “Les Couleurs dé Brenet”. Daarbij zijn de kleuren gebaseerd op de authentieke kleuren van vroeger.

De kleuren van "Les Couleurs dé Brenet kenmerken zich door een diep karakter en een authentieke uitstraling. Deze authentieke kleuren komen uitstekend tot hun recht  op de gietijzeren radiatoren. 

Collectie

Maison dé Brenet heeft een uitgebreide collectie aan antieke gietijzeren radiatoren. Binnen onze collectie treft u vele Rococo modellen met bloemenmotief aan. Daarnaast zijn er ook vele colonne-radiatoren aanwezig. Daarnaast bieden wij ook Bordenwarmers en bijzondere modellen aan. 

Victory Boogie Woogie Collectie by Brenet  

Indien u qua kleurstelling iets totaal afwijkends wenst. Zie dan onze unieke Victory Boogie Woogie Collectie

Antieke radiatorkranen

Een prachtige antieke gietijzeren radiator verdient een prachtige radiatorkraan. In onze webshop treft u een bijzondere collectie radiatorkranen aan. 

Showroom

U bent welkom in onze showroom. Klik hier om een afspraak in te plannen. Ook bent u welkom in het weekend of in de avonduren. 

Showroom Antieke Radiatoren en Radiatorkranen | Maison dé Brenet
Advies over antieke radiatoren en radiatorkranen
Showroom met antieke radiatoren en radiatorkranen

Bezoek onze showroom. Plan hier uw afspraak!

Mail voor afspraak antieke radiatoren |Maison de Brenet

Stuur ons een e-mail