Art-nouveau-collectie-radiator-kranen
Unieke Radiatoren en Radiatorkranen. Ook Renovatie van Radiatoren.

Art-Nouveau Radiatoren

Herkomst

De gietijzeren radiatoren Art-Nouveau zijn geen antieke radiatoren. Echter, deze radiatoren worden gegoten in de originele mallen van vroeger. Kwalitatief zijn deze radiatoren uitstekend. Het gewicht is hetzelfde, de afmetingen van de verschillende modellen zijn identiek evenals de bloemenmotieven. De verschillen met antieke gietijzeren radiatoren is enkel voor een kenner met het blote waar te nemen. Deze radiatoren zijn prijs technisch iets voordeliger. Er geldt een levenslange garantie (vraag naar de voorwaarden). Deze radiatoren worden voorzien van een hittebestendige industriele grondverf, en een eindkleur in 3 verschillende lagen. De lak is duurzaam en geurloos. 

Stel uw eigen radiator samen

Deze radiatoren zijn beschikbaar in een 4-tal verschillende hoogtes. De diepte van deze radiatoren is bij alle 20,3 cm. U kunt zelf de breedte bepalen. Hoe breder de radiator, des te meer elementen.  

Beschikbare hoogte maten (A)

95 cm
76 cm
66 cm
51 cm

Element breedte is standaard 7,6 cm (B)
Diepte van de elementen is standaard 20,3 cm (C)

werktekening radiator art-nouveau

Les Couleurs dé Brenet

Om uw radiator nog meer bij uw specifieke wensen aan te laten sluiten heeft Maison dé Brenet  een eigen kleuren-range ontwikkeld, “Les Couleurs dé Brenet”. Deze kleuren zijn gebaseerd op de authentieke kleuren van vroeger. De door ons samengestelde kleuren kenmerken zich door een diep karakter en een authentieke uitstraling. Kleuren die uitstekend tot hun recht komen op onze gietijzeren radiatoren. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw radiator in elke gewenste kleur te bestellen.

Collectie

Maison dé Brenet heeft een uitgebreide collectie aan antieke gietijzeren radiatoren. Binnen onze collectie treft u vele Rococo modellen met bloemenmotief aan. Daarnaast zijn er ook vele colonne-radiatoren, Art-Deco radiatoren aanwezig. Daarnaast bieden ook Bordenwarmers en bijzondere modellen aan. 

Victory Boogie Woogie Collectie by Brenet  

Indien u qua kleurstelling iets totaal afwijkends wenst. Zie dan onze unieke Victory Boogie Woogie Collectie. Klik hier om deze collectie te bekijken.

Antieke radiatorkranen

Een prachtige antieke gietijzeren radiator verdient een prachtige radiatorkraan. In onze webshop treft u treft u onze bijzondere collectie radiatorkranen te bekijken.

Showroom

U bent welkom in onze showroom. Klik hier om een afspraak in te plannen. Ook bent u welkom in het weekend of in de avonduren. 

Showroom Antieke Radiatoren en Radiatorkranen | Maison dé Brenet
Advies over antieke radiatoren en radiatorkranen
Showroom met antieke radiatoren en radiatorkranen

Bezoek onze showroom. Plan hier uw afspraak!

Mail voor afspraak antieke radiatoren |Maison de Brenet

Stuur ons een e-mail