Victory Boogie Woogie Collection by Brenet

Victory Boogie Woogie Collectie by Brenet

Unieke Radiatoren en Radiatorkranen. Ook Renovatie van Radiatoren.

Kenmerken Victory Boogie Woogie Collectie

De Victory Boogie Woogie Collectie by Brenet kenmerkt zich door de opvallende kleuren in hoogglans lak. Een collectie voor de liefhebber met een eigenwijze en eigentijdse smaak. Een combinatie van een authentiek product met moderne afwerking. Deze radiatoren worden voorzien van een hittebestendige industriële grondverf, en een eindkleur in 3 verschillende lagen. De lak is duurzaam en geurloos. 

Les Couleurs dé Brenet

Maison dé Brenet heeft een eigen kleuren-range ontwikkeld, genaamd “Les Couleurs dé Brenet”. Daarbij zijn de  kleuren gebaseerd op authentieke kleuren van vroeger. Deze kleuren kenmerken zich door een diep karakter en een authentieke uitstraling. Kleuren die uitstekend tot  zijn recht komen op de gietijzeren radiator. Uiteraard kunt u uw radiator in elke gewenste kleur bestellen.

Collectie

Maison dé Brenet heeft een uitgebreide collectie aan antieke gietijzeren radiatoren. Binnen onze collectie treft u vele Rococo modellen met bloemenmotief aan. Daarnaast bieden wij ook Bordenwarmers en bijzondere modellen aan. 

Antieke radiatorkranen

Een prachtige antieke gietijzeren radiator verdient een prachtige radiatorkraan. In onze webshop treft u een bijzondere collectie radiatorkranen aan. 

Showroom

U bent welkom in onze showroom. Klik hier om een afspraak in te plannen. Ook bent u welkom in het weekend of in de avonduren.

Showroom Antieke Radiatoren en Radiatorkranen | Maison dé Brenet
Advies over antieke radiatoren en radiatorkranen
Showroom met antieke radiatoren en radiatorkranen

Bezoek onze showroom. Plan hier uw afspraak!

Mail voor afspraak antieke radiatoren |Maison de Brenet

Stuur ons een e-mail