Colonne Radiatoren Maison de Brenet

Colonne Radiatoren

Unieke Radiatoren en Radiatorkranen. Ook Renovatie van Radiatoren.

Kenmerken Colonne Radiatoren

Maison dé Brenet heeft een grote keuze aan Colonne radiatoren. Deze radiatoren worden ook wel omschreven als "spijltjes" radiatoren. De colonne radiatoren kenmerken zich door hun strakke en rustieke design. Deze radiatoren zijn niet enkel beschikbaar in de antieke modellen, maar ook in nieuw vervaardigde modellen. Deze radiatoren worden voorzien van een hittebestendige industriële grondverf, en een eindkleur in 3 verschillende lagen. De lak is duurzaam en geurloos. 

Les Couleurs dé Brenet

Maison dé Brenet heeft een eigen kleuren-range ontwikkeld: “Les Couleurs dé Brenet”. Deze kleuren zijn gebaseerd op de authentieke kleuren van vroeger. De kleuren kenmerken zich door een diep karakter en een authentieke uitstraling. Kleuren die uitstekend tot hun recht komen op de gietijzeren radiatoren. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw radiator in elke gewenste kleur te bestellen.

Collectie

Maison dé Brenet heeft een uitgebreide collectie aan antieke gietijzeren radiatoren. Binnen onze collectie treft u vele Rococo modellen met bloemenmotief aan. Daarnaast bieden wij ook Bordenwarmers en bijzondere modellen aan. 

Victory Boogie Woogie Collectie by Brenet  

Indien u qua kleurstelling iets totaal afwijkends wenst. Zie dan onze unieke Victory Boogie Woogie Collectie

Antieke radiatorkranen

Een prachtige antieke gietijzeren radiator verdient een prachtige radiatorkraan. In onze webshop treft u een bijzondere collectie radiatorkranen aan. 

Showroom

U bent welkom in onze showroom. Klik hier om een afspraak in te plannen. Ook bent u welkom in het weekend of in de avonduren.

Showroom Antieke Radiatoren en Radiatorkranen | Maison dé Brenet
Advies over antieke radiatoren en radiatorkranen
Showroom met antieke radiatoren en radiatorkranen

Bezoek onze showroom. Plan hier uw afspraak!

Mail voor afspraak antieke radiatoren |Maison de Brenet

Stuur ons een e-mail